KafeKarakters bestellen

Op 10-11-2017 zijn we begonnen aan een heel bijzonder project. Geïnspireerd door het boek de Vaste Jongens (1980) van Ed Suister hebben wij veel Kafékarakters van Van Zanten op de foto gezet. Stapels bierviltjes, briefjes en WhatsApp berichten zorgen voor korte ontmoetingen in de studio van Rob Acket. De Gasten opgedoft en nerveus, Rob gebrand om een portret te schieten waar de gast ‘echt’ opstaat. Een kort gesprek, 50 klikken, 10 – 15 minuten en dan weer een Kafékarakter op de plaat. Mensen die elkaar normaal ontmoeten of niet ontmoeten in het Kafé. Voor wie het Kafé een rol speelt in hun leven. De verzameling van karakters is spannend, mooi en meeslepend. De portretten vertellen een klein verhaal over een plek die zomaar een plek lijkt, maar dat misschien wel niet is. Gallery KaféKarakters

Deze portretten gaan we bundelen in een boek: Kafékarakters. Dit boek komt uit op 10-11-2019 tijdens het veertig jarig bestaan van het Kafé. Het wordt niet zomaar een boek: aandacht voor vormgeving, papier, beeld en tekst.

Je kunt het boek en gesigneerde prints op Canson Infinity Baryta Photographique 310 gr/m2 papier uit dit boek bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Wil je een meer prints dan in het formulier is aangegeven, een ander formaat of heb je nog specifieke wensen dan kan je altijd een mail sturen naar rob@piktsjers.com. Ik neem dan contact met je op.

Je kan ons project ook nog steunen door donateur of sponsor te worden. Jouw donatie kan je doen in onderstaand formulier en als donateur krijg je dan een naamsvermelding in het boek.

Voor de sponsoropties kan je contact opnemen met Tobias Bosman, tobias@kafevanzanten.nl